Om

Vem är hjärnan bakom PT Massage?

Patricija Tolic heter jag och är utbildad massageterapeut, sedan 2009. Jag är även av Branschrådet Svensk Massage Certifierad massör. Jag har alltid brunnit för hälsa och service, trots min bakgrund som redovisningsekonom. Även som ekonom arbetade jag på serviceinriktade företag. Efter många om och men beslöt jag mig för att ta steget ut och satsa på hälsobranschen helhjärtat.

Efter att ha masserat i några år kände jag ett behov för att utveckla mig inom området. Det självklara valet blev att lägga till PT-utbildningen. Kändes som jag ”knöt ihop säcken” och kunde hjälpa människor att bli starkare och smärtfriare genom kombinationen av massage och träning. Den ultimata kombinationen, om ni frågar mig!

Jag hjälper gärna till med förebyggande träningsövningar, rörlighetsövningar och stretching. Målet är att kunna ge mina kunder en helhetslösning, vilket i sin tur ger ett hållbarare resultat.

Jag har under åren utvecklat min massage och arbetar främst med muskelbehandlingar/idrottsmassage. I dagens samhälle med all stress och hets att hinna med allt, gärna under en dag, har våra kroppar börjat ta mer stryk. Fler och fler har börjat inse alla fördelar med massage och jag som terapeut har märkt av skillnaden på spänningar som mina kunder kommer med. Det är givetvis underbart att få en avslappnande massage emellanåt, men för att hålla besvären i schack och/eller få bort, då krävs en djupare behandling

Efter att ha hyrt in mig på annan salong och främst gjort hembesök, var det dags för mig att starta en egen salong. En ny startpunkt – PT Massage!

Välkomna in på en skön stund och känn skillnaden!

/Patricija

Godkänd för F-skatt. Innehar patient- och ansvarsförsäkring.