Massage

Svensk klassisk massage
En klassisk massage bearbetar musklerna på djupet, ökar cirkulationen och får igång lymfsystemet i kroppen. Här integreras tekniker som triggerpunktsbehandling, revolving och longering. En avslappnande och välgörande behandling, som minskar på muskelspänningar.

Idrottsmassage/Muskelbehandling
En tuffare behandling där vi arbetar med olika tekniker som triggerpunktsbehandling, strain counterstrain, revolving och longering. Behandlingen går ut på att bearbeta befintliga besvär och förebygga uppkomsten av nya. Idrottsmassage sätter igång blodcirkulationen i musklerna, förbättrar rörligheten och minskar på spänningar.

Käkledsbehandling
En perfekt behandling för dig som lider av spända käkar eller använder bettskena, huvudvärk, migrän, stress – då är denna behandling för dig!
Stor del av våra käkproblem är muskulära och många uppstår som en följd av stress. Denna behandling bearbetar musklerna kring hela området, både inne i munhålan (här används handskar) och runt hela käkleden. Minskar på spänningar kring käken, skallen, nacken och halsen.

Oljemassage
En avslappnande och mjukare massage, där man jobbar med stora och lätta rörelser. Mjukgörande och avstressande för både kropp och själ.

Gravidmassage
Här arbetar vi med mjuka och lätta rörelser, då man inte ska knåda musklerna på samma sätt under graviditeten. Massagen är avslappnande, smärtlindrande och ökar både cirkulationen och välbefinnandet.

Koppning
Koppning är en gammal traditionell läkekonst som åter blivit aktuell. Med hjälp av sugkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Koppning ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar, senfästesinflammationer samt för att öka blodcirkulationen. Behandling med koppor är även effektivt mot celluliter. Musklerna värms upp och slappnar av och huden får mer liv och lyster. Man kan koppa hela kroppen eller specifika områden.

Ansiktsmassage
En skön och avslappnande massage för ansikte, skalp och nacke. Förbättrar blodcirkulationen och elasticiteten i huden, som även verkar förebyggande mot rynkor.

Ansiktskoppning

Koppning i ansiktet är både skönt och välgörande för huden och muskulaturen. Huden får en fin lyster, motverkar rynkor och efterlämnar en avslappnande känsla i ansiktet.

Företagsmassage
Företagsmassage är ett sätt att ta hand om sina anställda, som också är mycket uppskattat. Fördelen för företaget är att massage går under friskvård och är avdragsgillt, samt att man med regelbunden massage kan förebygga sjukskrivningar bland anställda.
Skicka ett mail för mer information och en offert!